Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin. En tee varsinaisia lupauksia mutta muutamia tavoitteita voisin asettaa tulevalle vuodelle Aplan ja Rúnin päiden menoksi: Aplan kanssa yritän saada viimeisen ykköstuloksen TK3-koulariin ennen kesää ja sitten treenailla evl:n liikkeitä, kisaaminen tuolla sitten tilanteen mukaan. Jatkan agiryhmäpaikan jonotusta ja mahdollisuuksien mukaan käyn omatoimisesti harjoittelemassa (tämä laajemmassa mitassa vasta ilmojen lämmettyä jos Elsan joutuu ottamaan mukaan treeneihin). Viimeistään kesäkaudella mennään kisoihin, oli treenattu tai ei! :) Rúnin kanssa hion tokon alo-luokan liikkeet koekuntoon. Tavoitteena päästä viimeistään kesällä kisaamaan. Mahdollinen pennutus nyt keväällä tietysti voi sotkea tätä suunnitelmaa… Toivotaan kuitenkin, että Rúnin ja Funin pentuja ilmaantuu maailmaan! Yritän päästä myös tänä vuonna agin alkeiskurssikarsintoihin Runskin kanssa, ja toivottavasti kurssipaikka heltiäisi. Muutoin jatkan omatoimista harjoittelua myös Rúnin kanssa, vaikkakin ilman avustajaa monien esteiden (esim. rengas) alkeisharjoittelu onkin hankalaa.

Viime viikot ovat koirat olleet valitettavan huonolla lenkityksellä ja aktivoinnilla omistajan sitkeän ja ärhäkän flunssan sekä kovien pakkasten takia. Lenkit on monina päivinä olleet tosi minimaaliset ja sairaana on itselle ollut tarpeeksi puuhaa Elsan hoidossa ja viihdytyksessä. Onneksi Apla ja Rún eivät ole ihan seinille tylsyydestä pomppineet vaikka sääliksi on käynyt etenkin Rúnin energioiden purun kanssa… Ovat sitten kalunneet luita ja etsineet nameja pitkin huushollia. Vasta nyt alkaa itsestä tuntua siltä, että tauti olisi hellittämässä. Huh.

Kipeänä kävin silti kertaalleen koirien kanssa tallilla tokoilemassa. Pitihän se hyödyntää kun taannoisessa Korrien tokokoulutuksessa sain vihiä tokoporukasta, johon olisin tervetullut treenailemaan. Tosi kiva, että vihdoin pääsisin ryhmätreeneihin! Nyt tosin on tullut taas sairaslomataukoa, ja sitten en pääse ryhmän viikoittaisiin halliharkkoihin kun on se tuttu lapsenvahtiongelma… No, pitää tuppautua mukaan aina kun pääsen. Tekisi niin hyvää päästä harjoittelemaan muutenkin kuin itsekseen olohuoneessa.